Om bordreservation

Når du reserverer bord online modtager du lige efter bestillingen en bekræftelse på e-mail, hvis der er tilknyttet en e-mail.

Selskaber på over 9 personer kan ikke booke bord online. Venligst kontakt os på e- mail info@holgerskro.dk eller på tlf 88 443 443.

Ved telefonisk henvendelse kontaktes vi bedst i mellem 10.30 og 11.30 og igen 14.30 og 17.30.

Vi tjekker mailboks formiddag og eftermiddag. Husk så mange oplysninger som muligt: dit fulde navn, telefonnummer, anledning, antal gæster, dato osv.

Se regler for afbestilling her.

 

Før og efter dit besøg på Holgers Kro

Ønsker du inspiration til, hvad du skal før og efter sit besøg på Holgers Kro? Vi står gerne til rådighed med et tip eller to.

Vi på Holgers Kro elsker nemlig at få os en dukkert i Almindsø, sejle en tur med hjejlen, feste til Riverboat Jazz Festival, cykle på mountainbike i Nordskoven, handle i Silkeborgs mange specialbutikker, besøge

Kedelhuset og Jysk Musik og Teaterhus til en god koncert eller stand-up, sejle i kano på Gudenåen og nå ud til en dukkert ved brillerne.

Inde på Silkeborgs Unlimiteds hjemmeside kan du finde inspiration til oplevelser events, musik, dans, koncerter, loppemarkeder, forestillinger, teater, stand-up og meget mere.

 

Job på Holgers Kro

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, der dygtiggør vores medarbejdere gennem uddannelse og efteruddannelse.

Du kan også tage en deltidsuddannelse hos os, hvor du kan læse: Oplevelsesøkonomi, markedsføring, serviceøkonomi og diverse ledelsesuddannelser.

Vi ønsker at være de stærkeste teams i byen, hvor vi giver byens bedste service med en effektiv ekspedition af mad og drikke med gæsten i centrum.

Du er altid velkommen til at søge job uopfordret hos os og grundet den nye persondatalov, modtager vi ikke længere ansøgninger på mail eller i papirform.

Vi modtager kun ansøgninger online via nedenstående link:

Ønsker du at søge job opfordret eller uopfordret kan du gøre det her

 

Fransk bror og græsk søster

Ud over Holgers Kro har vi en fransk bror på papirfabrikken ved navn Evald Brasserie & Cafe og en græsk søster på hjørnet af Nygade og Tværgade, hun hedder Restaurant Zorba.

På Evald Brasserie & Cafe er køkkenet fransk inspireret med enkelte cafe-retter. Evald ligger på Papirfabrikken 10b, med Remstrup Å i forhaven. Om sommeren åbner vi op for terrassen, hvor der også er

mulighed for at nyde en middag på vores bro over åen. Se mere og bestil bord på Evalds hjemmeside her.

 

På Zorba sørger vi for en hyggelig pause med græsk mad, drikke og atmosfære. Om sommeren åbner vi op for gårdhaven, som er en helt unik gårdhave med ferie-stemning og hygge på højt plan midt i Silkeborgs

Latinerkvarter med special-butikker som naboer. Se mere og bestil bord på Zorbas hjemmeside her.

 

Ring til os
(+45) 88 443 443
Skriv os en mail
info@holgerskro.dk
Søndergade 20A, 8600 Silkeborg
Find vej